Jag är tvåbarnsmamma till Leia  och Oliver, sambo, specialpedagog på en gymnasieskola,  och stolt ägarinna till 2 st underbara hundar, Nap och Lee. Vi bor i södra Lappland där vi trivs utmärkt.

Patrik, min sambo, har eget företag, så vi fixar och trixar för att hinna umgås och göra annat än bara jobba. Vi har stuga i fjällen, där vi gärna spenderar så mycket tid som möjligt.

När det gäller hundar så håller jag  kurser, dömer tävlingar och försöker hinna med att träna mina egna hundar också. Och så behöver man gå kurser för andra instruktörer lite då och då, för att utvecklas själv som hundförare och instuktör.

Har tävlat lydnad, sök och spår på elitnivå.

Har utbildat räddninghundar, har vallat får, tränat agility och åkt skidor med hund. Jag har utbildat 2 st räddningshundar, 1 Svensk Brukschampion (sök), 2 st Svensk Lydnadscampion, 1 Elitspårhund. Har dömt SM i lydnad 1 gång 2012 i Borlänge.

Är utbildad Räddningshundsinstruktör, Lydnadsprovsdomare 1-elit, allmänlydnadsinstruktör, M1 och M2-figurant.

Håller kurser i Tävlingslydnad, Personsök, Spår, Allmänlydnad och Valpkurser för Vilhelmina Brukshundsklubb. Jag sitter med i distriktets tävlingssektor, utbildar domare i lydnad i distriktet och även tävlingsledare i lydnad.

Jag har även utbildat mig till instruktör och hållit kurser i flera år i Aerobox, fitness träning. Jag åker skidor och löptränar och springer 1-2 lopp per år eller 1-2 skidtävlingar, för att ha mål med min träning. :)