Ballyglass Eire Ix   född 20080925

Vårt nya stjärnskott. Uppfödd av Con McGarry på Irland.

Ix flyttade till oss i november 2008, jag hämtade henne på Arlanda. Hon var ganska knäckt efter en lång resa. Och sedan komma hem till Vilhelmina och se snö för första gången i sitt liv och känna -17 grader på tassarna.. Det tog ett dygn innan hon började visa sitt riktiga jag..

Hon är en väldigt kavat liten tjej. Inga avspärrningarn stoppar henne, söt och go, är väldigt energisk när hon busar. Och nyfiken. Så här ser hon ut:

Har påbörjar vallningsträningen nu. Ser bra ut, so far. Lilla Ix är väldigt tänd på detta!!

Och hon ser ut att ha en vilja och arbetslust av stål! Det gäller att hänga med nu..:)

efter 7 månader hos oss... Fortfarande energisk (oerhört arbetsvillig!!) och fixar ALLA avspärrningar!! Utan problem, jag tror hon kan flyga den lilla.. Men jobbar bra med det mesta, vallar får med STOR intensitet och även det andra hon erbjuds. Ser fram emot att följa hennes utveckling. Vi gillar varann!! Men hon gillar inte alla andra människor, men det gör inget. Vem gör det.,.:)

Efter 1 år (nästan) Hon är 1 år nu. Vilken hund! Har en del saker för sig, som vi kunde vara utan.. rulla i bajs, skälla eller morra på främlingar, tuggar på olika inredninga om hon får tillfälle., Men annars, SÅ DUKTIG!! Följsam, ARBETSVILLIG, snabb, lyhörd, positiv, smidig, tålig med mera. Är nu uppflyttade till lydklass 3. Vi siktar högre än så, men hon är ung än. Blir nog ingen brukshund, i alla fall inte sök. Tror ej hon skulle gilla figuranterna.. Men kanske spår. Det är hon verkligen säker på. Vi gillar varann!!! Fina Eire Ix!!

Söt söt söt!!